Borong Tudung Sekolah

Nak borong tudung sekolah untuk si comel anda?


Anda Ingin Borong Tudung Sekolah Dengan 

Modal Rendah Dan Margin Tinggi.  KINI, sesiapa pun boleh borong tudung sekolah dengan harga yang berpatutan!! Borong tudung sekolah anda bersama kami di TudungBudakSekolah.com


Assalamualaikum dan Salam perkenalan..


TudungBudakSekolah.com adalah sebuah syarikat yang membuat jenama tudung sekolah anda sendiri. Kami sudah menapak di dalam pasaran Malaysia selama setahun.


Kini, kami berhasrat ingin membantu lebih ramai lagi orang menjadi usahawan melalui penjualan tudung sekolah secara borong. Selama 1 tahun ini, kami telah banyak membuat kesilapan demi kesilapan dengan tujuan untuk belajar dan mencari formula yang berkesan untuk menjual tudung sekolah.


Akhirnya.. kami telah menemui formula yang sesuai untuk pemilik produk tudung sekolah menjana pendapatan 4 angka dalam masa setahun.

Kenapa kami bersungguh-sungguh mahu anda menjadi pemborong tudung sekolah bersama dengan kami?

Potensi jualan tudung sekolah di seluruh kedai pakaian kanak-kanak Malaysia 


Siapa kata jual tudung sekolah ini tidak menguntungkan. Jika betul strategi yang anda gunakan (berdasarkan pengalaman dan formula yang kami berikan), anda boleh mendapat 4 angka dalam masa 1 bulan sahaja!


Itu pun sekiranya anda mengikut apa yang kami ajarkan kepada anda. Jadi, sebelum kami bercerita lebih lanjut tentang kelebihan membuat tudung sekolah bersama dengan kami (syarikat tudungbudaksekolah.com), anda lihat dahulu potensi income yang boleh anda capai melalui jualan tudung sekolah ini:


6 Sebab – Kenapa anda perlu memborong tudung sekolah bersama syarikat tudungbudaksekolah.com? 


1. Modal yang rendah untuk menjadi pemborong tudung sekolah. 
Untuk borong, hanya bermodalkan RM130 untuk 20 helai tudung sekolah (minimum quantiti) untuk 1 saiz, anda boleh menjana RM320 keuntungan dengan hanya menjual kepada 4 orang pelanggan sahaja. Ini adalah kerana kebanyakan pelajar sekolah rendah menggunakan 5 helai tudung setiap minggu.

Bayangkan jika 500 helai dijual dengan keuntungan sebanyak RM 10, nilai keuntungan telah mencecah RM 5000. Jika diukur nisbah 5 helai setiap pelajar, keuntungan RM 5000 boleh diperolehi dari hanya dari 100 orang pelajar.

Bayangkan berapa ramai "potential buyer" untuk produk terlajak laris musim cuti sekolah ini.

Anda boleh jual dekat ahli keluarga, jiran tetangga, kawan-kawan anak-anak, jual kat FB, jual kat IG, jual kat BLOG, jual kat Mudah..Blast kat grup whatsapp, Telegram...Rugi tak rebut peluang emass ni.

2. Terdapat lebih 10 jenis warna tudung sekolah yang boleh anda borong.


Anda boleh memilih 10 jenis warna tudung sekolah yang kilang kami hasilkan untuk anda borong. Antara jenis-jenisnya ialah putih, berwarna hitam, hijau tua, hijau muda, pink, ungu, tudung pengakap dan juga tudung untuk pengawas. Semuanya ada bukan? Anda boleh pilih mana warna kesukaan anda untuk anda borong!

3. Pelbagai jenis saiz untuk anda borong tudung sekolah dari kami.

Anda tidak perlu risau tentang saiz tudung sekolah, macam mana ukuran tudung sekolah untuk anda borong.. Anda boleh memilih mana-mana saiz bermula dari saiz SS, S dan M yang telah melalui standard ukuran tudung sekolah terkini. Inn syaa Allah, dalam masa terdekat pihak kami akan memasarkan saiz L juga.

Anda hanya perlu pilih saiz dan warna sahaja untuk anda borong tudung sekolah. Yang lain, biar kami yang settle-kan.4. Menamakan sendiri tudung sekolah dengan nama pilihan anda


Suka tak kalau kami katakan, anda pun boleh borong dan membekalkan tudung sekolah jenama anda sendiri ke pasaran Malaysia sepertimana kami lakukan sekarang ni? Mesti seronok bukan apabila ‘anak-anak comel’ di luar sana membeli dan mencuba tudung sekolah jenama anda sendiri. Ini membuatkan seolah-olah anda yang menghasilkan sendiri design tudung tersebut.5. Tudung Sekolah jenis Lycra adalah pilihan utama ibubapa

Tudung Lycra adalah merupakan pilihan utama bagi pelajar yang masih diuruskan oleh ibu mereka. Ibu yang sibuk biasanaya akan memilih tudung yang senang diurus dan cantik dipakai oleh anak-anak. Memandangkan tudung lycra soft awning boleh dibasuh menggunakan mesin, tidak perlu digosok dan cantik terletak bila dipakai oleh anak-anak. Kami hanya menghasilkan tudung berkualiti Korea dan ini bagi menjamin kepuasan hati pelanggan anda.6. Gambar koleksi tudung sekolah akan menjadi MILIK ANDA jika memborong tudung sekolah dari kami. 

Gambar koleksi tudung sekolah akan menjadi MILIK ANDA dan memudahkan anda untuk membuat promosi. Anda hanya perlu copy & paste sahaja gambar display. Dalam masa yang sama pihak kami dalam usaha untuk mencantikkan lagi gambar produk tudung sekolah dan kami juga dalam usaha menyediakan gambar 'teaser' bagi membantu anda yang memborong tudung sekolah dari kami untuk tujuan pengiklanan. 


Jadi anda jimat dari segi kos upah model dan photoshop .Tunggu apa lagi?

Jika anda betul-betul berminat mahu menjadi pemborong tudung sekolah bersama kami, kami sendiri yang akan membantu menyiapkan produk tudung sekolah anda sampai siap..


Apa lagi yang anda mahu fikirkan? Hubungi kami dengan menekan butang tempahan di bawah ini. Kami akan bantu anda untuk mencapai impian menjadi seorang pemborong tudung sekolah.. serta berjaya menjadi jutawan dalam usia yang muda.


018-2741558

atau Emel 'borongtudungsekolah@gmail.com'

Kami sentiasa dahaga orang yang berminat mahu bersama-sama dengan kami untuk menjadi pemborong tudung sekolah bersama kami.
Jika anda adalah orangnya, jangan tunggu lama-lama.. klik butang tempahan di bawah ini.Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini